OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

19.10.2022 125

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulumuz bir yıllık görev süresini tamamlamış olup, 31/10/2023 Salı günü saat  12:00´ de okulumuz konferans salonunda Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı yapılacaktır. Toplantıda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu seçimide yapılacaktır. Toplantıya tüm Okul Aile Birliği Doğal Üyeleri katılabilir. Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri liste üzerinden yapılacak olup, Yönetim Kurulu Üyeliğine aday olan ekiplerin en geç 30/10/20232 Pazartesi gününe kadar aşağıdaki belgelerle Okul Müdür Yardımcımız Sinan MEMİŞ´e müracaat etmeleri gerekmektedir.

1. 5 asil 5 yedek üyeden oluşan Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu aday listesi

2. Adaylara ait nüfus cüzdanı fotokopisi.

3. Adaylara ait veli olduklarını gösteren öğrenci belgeleri.

4. Adaylara ait sabıka kaydı.

Okul Velilerimize Duyurulur.

Habib EMİROĞLU

GÜNDEM:

1. Açılış.

2. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı.

3. Okul Aile Birliği Başkanı´nın konuşması.

4. Divan Başkanı´nın seçilmesi.

5. 2022-2023 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması.

6. 2022-2023 Denetleme Kurulu Raporunun okunması.

7. 2022-2023 Yönetim ve Denetleme Kurulu raporlarının ibrası.

8. Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu seçilmesi.

9. Denetleme Kurulunun oluşturulması.

10. Kurum ihtiyaçlarının tespiti ve Tahmini Bütçenin oluşturulması.

11. Dilek ve Temenniler, Kapanış.