Mindfulness ve Drama ile Duygularımı Fark Ediyorum

Okulumuzda devam eden e-Twinning projelerinden biri olan Mindfulness ve Drama ile Duygularımı Fark Ediyorum projesi

Okulumuzda devam eden e-Twinning projelerinden biri olan Mindfulness ve Drama ile Duygularımı Fark Ediyorum   projesi kapsamında 1-R sınıf öğretmeni Merve Polat ve öğrencilerinin Mart ve Nisan ayı etkinliklerinden bir kare.Bu projede amacımız; öğrencilerimizin duygularının mindfulness ve drama etkinlikleri ile farkına varması ,duygularını dönüştürebilmesi ve duygularını yönetebilmesidir. Bu sayede öğrencilerimiz hem duygularını fark edecekler, hem bu duyguların bir adı olduğunu keşfedecekler hem de duyguların dönüşebildiğini ve bunun normal bir hal olduğunun farkına varacaklar.

29-04-2022